Beste Faucet om gratis Bitcoin te verdienen

Wil je beginnen met Bitcoins maar wil je niet direct geld investeren of beleggen? Dan is er een andere optie die interessant is voor de mensen die niet direct risico’s willen lopen. De websites waar we op doelen zijn Bitcoin Faucets zoals freebitco.io (Officiële Website), wat in het Nederlands neer zou komen op ‘Bitcoin kraan’.

Beste Faucet om gratis Bitcoin te verdienen

Beste Faucet-sites [huidig_jaar] om Bitcoin te verdienen

Beste Faucet-sites Hoeveel je verdient Gratis registreren
🥇 Freebitcoin Win tot $200 in Bitcoins elk uur Officiële Website
🥈 Rollercoin Aan jou de keuze: Play2earn-spellen Officiële Website
🥉 CoinPayu 4 crypto elke 60 minuten. Officiële Website
🏆 Cointiply Win tot 280 munten elk uur Officiële Website

Het is beter om te spreken van beloningsprogramma’s. De bezoeker moet namelijk bepaalde handelingen verrichten om zo Bitcoin te kunnen verdienen. Dit kan gaan om het spelen van spellen, het invullen van een code of het bezoeken van bepaalde pagina’s die een aantal minuten open moeten staan. De beloningen lopen sterk uiteen, maar aangezien er geen geld ingelegd hoeft te worden, kan dit zeker interessant zijn.

Houd wel in de gaten dat je in de meeste gevallen al een Bitcoin wallet moet hebben, omdat dit aangegeven moet worden bij de registratie.

Welke faucet is het best?

Waar er in het begin slechts een aantal websites waren die Bitcoins aanboden als beloning voor bepaalde handelingen, zijn er nu duizenden. Dat maakt het niet direct makkelijker, want er zijn verschillende websites die niet of nauwelijks werken. Om je op weg te helpen hebben we een top vijf gemaakt van Bitcoin faucets waar veel mensen goede ervaringen mee hebben.

Freebitco.in

Freebitco.in (Officiële Website) is een website waar je allereerst elk uur kunt spinnen. Je moet daarvoor eerst een captcha invullen, wat minder dan 3 seconden duurt. Daarna krijg je een getal te zien en dit getal bepaalt hoeveel Satoshi je wint. Je kunt met je saldo verder spelen op verschillende spellen om zo meer te verdienen, maar je kunt hiermee ook je saldo verliezen.

Elke keer dat je spint om gratis Bitcoins te verdienen, krijg je overigens ook loterijtickets. Elke week wordt er een loterij gehouden en hierin kun je nog meer Bitcoin verdienen. Een leuke manier om je saldo nog verder uit te breiden zodat je een uitbetaling aan kunt vragen, wanneer je veel geluk hebt.

Multicoinfaucet.com

Multcoinfaucet.com is ook een faucet ofwel beloningsprogramma waarmee je elke keer kunt spinnen, al wordt hier een dobbelsteen gebruikt. Tevens kun je hier ook loterijtickets winnen. Deze website laat duidelijker zien waar de opbrengsten vandaan komen, aangezien er veel reclame op de website te zien is. Dat is uiteraard geen probleem wanneer je gratis Bitcoins kunt verdienen.

Je kunt hier verschillende bedragen winnen, en elk uur maak je kans op nieuwe Bitcoins. Het is ook verstandig om de loterij in de gaten te houden, omdat hier het meest mee te verdienen is.

Bonusbitcoin

Bonusbitcoin.co is een programma waarmee je ook dagelijks leuke beloningen binnen kunt halen. Ook hier geldt dat je codes in moet voeren en de beloningen liggen wat lager dan bij de eerste twee faucets die we noemden, maar aangezien je hier elke vijftien minuten een actie kunt ondernemen, is het de moeite waard voor de mensen die heel de dag achter de computer zitten.

Ook deze website maakt overduidelijk gebruik van reclames, maar ook hier geldt dat je goed je weg kunt vinden naar de knoppen waar je uiteindelijk het geld mee kunt verdienen in de vorm van Bitcoins.

Bitfun.co

Bitfun.co is een meer complete website waar je meer kunt doen. Bovenin beeld kun je Bitcoins claimen, maar op de rest van de website staat nog veel meer waar je mee kunt verdienen. Het enige dat je hoeft te doen, is het spelen van de spellen die aangeboden worden. De verschillende spellen waaronder Cut The Rope en Junior Chess zijn stuk voor stuk vermakelijk en laten we eerlijk zijn, wanneer je Bitcoin kunt verdienen met het spelen van spelletjes, waarom zou je het dan niet doen?

Digicoin

DigCoin is ook een beloningsprogramma en is vooral erg duidelijk. De beloningen liggen tussen de 10 en 50 Satoshi en dat lijkt laag, maar je kunt hier elke vijf minuten claimen, waardoor de beloningen in feite hoger komen te liggen wanneer je een beetje geluk hebt. Bij DigiCoin heb je een wallet nodig voordat je kunt beginnen met verdienen.

Is het veilig?

Op alle websites waar je beloond wordt voor de handelingen die je verricht, is het goed om op te blijven letten. Er kan bijvoorbeeld malware in de reclames zitten wanneer je hierop klikt. De meeste websites zijn betrouwbaar omdat zij op hun beurt geld verdienen aan de mensen die de reclames bekijken en die actief zijn op de website. Het is echter altijd verstandig om op te blijven letten wanneer je gebruikmaakt van beloningsprogramma’s.

Let in ieder geval op de kosten voor het overboeken van de verdiende Bitcoins, en de minimale waarde die je op jouw account moet hebben staan voordat je Bitcoins over kunt maken naar jouw wallet. Dat voorkomt teleurstellingen en geeft je direct een leuk streven dat je ook daadwerkelijk bij kunt houden.

De beste Bitcoin faucets

De beloningen vallen netto niet bijzonder hoog uit. Een gemiddelde faucet levert je rond de 10 dollar per maand op in Bitcoin, maar wanneer je veel achter de computer zit of meer geluk hebt dan gemiddeld, kan dit hoger uitvallen. Het is verstandig om een account aan te maken bij verschillende beloningsprogramma’s, omdat je vaak alleen maar hoeft te klikken.

Let er ook op dat je andere mensen aan kunt brengen. Hier krijg je ook hoge beloningen voor en dat is extra geld waar je verder niets voor hoeft te doen. Heeft een faucet een loterij, dan is dat zeker de moeite waard om naar te kijken, omdat de gemiddelde beloningen hier veel hoger liggen.

Leave a Reply